¡HOLA! IK BEN ELENA UIT BARCELONA

Ik ben Elena Pueyo Castellà uit Barcelona en woon sinds 2001 in Deventer.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Barcelona. Daar heb ik ook het certificaat “Bekwaamheid in de pedagogie” gehaald. Daarnaast heb ik het diploma “Docent Spaans als tweede taal”.

Ik heb altijd een passie gehad om les te geven en mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen. In 2004 begon ik daarom met het geven van Spaanse lessen. Ik heb eerst les gegeven op verschillende talencentra in en om Deventer. In 2008 ging ik parttime les geven aan een bekende Hogeschool in Deventer.

Ik vind mijn werk zo leuk dat ik sinds een paar jaar ook les geef aan volwassenen. Zo heb ik gewerkt voor de Volksuniversiteit Stedendriehoek in Deventer. In 2015 stopte deze Volksuniversiteit, maar ik ben zelf verder gegaan met Spaanse lessen voor volwassenen in een eigen leslokaal.

Mijn manier van lesgeven

Ik beleef er veel plezier aan om leerlingen mijn moedertaal te leren. Tijdens de lessen gebruik ik een communicatieve methode en vaak ook aanvullend materiaal om de lessen nog aantrekkelijker te maken. Ik zoek altijd een prettige combinatie van plezier en veel oefenen met praten. Ik wil mijn studenten een goede basis meegeven, zodat ze al na relatief korte tijd een gesprekje kunnen voeren in het Spaans. Mijn studenten waarderen mijn manier van lesgeven en ik krijg vaak positieve reacties.

 

Wat studenten zeggen…

“Elena is een enthousiaste Spaanse die haar moedertaal inspirerend weet over te brengen. Ik vind haar een hele fijne en kundige docente.”

Mischa

Elena’s lessen zijn top. Door haar enthousiasme, deskundigheid en persoonlijke aandacht kan ik al na 1 jaar een gesprekje voeren met Spanjaarden.

Ellen

“Ik heb er veel van geleerd dat ik direct vanaf het begin veel zelf moest praten in het Spaans.”

Hans

We hebben heel erg genoten van je inspirerende lessen.”
Jan

“Na een weekje in Valencia weet ik het zeker: ik heb in zes maanden verrassend veel geleerd in de Spaanse les bij Elena. En dat in ontspannen en gezellige lessen.”

José

Elena’s lessen zijn veel meer dan een vakantiecursus. Je krijgt de basis degelijk aangereikt. Ik ga graag door naar de tweede stap”.
Dity